Koelboxen

De juiste koelbox is de koelbox die past bij waar u hem voor gebruikt. Zo heeft u voor een dagje uit met z’n tweeën genoeg aan een koelbox tot twintig liter, terwijl dat voor een groter gezin al snel te klein is. U bent dan beter af met een koelbox van 20 tot 30 liter of groter! Ook zijn er elektrische koelboxen, de koelfunctie van deze koelboxen bereikt soms de capaciteit zoals u van een simpele koelkast gewend bent.

Juiste koelbox kiezen

Wilt u een koelbox kopen? Dan merkt u op dat er enorm veel keuze is! Bij Koelbox.com voeren we alleen kwalitatieve merken als Campingaz, Easy Camp en Coleman. Al deze merken zijn bekend geworden als merken waar u kampeerspullen kunt verkrijgen. Door de variatie aan producten van deze merken is er veel kennis van materiaalgebruik en functionaliteit aanwezig. Van een koelbox van één van deze merken heeft u dan ook langdurig plezier! U kunt via de handige filter van Koelbox.com filteren op het volume, merk en gebruik van een eventuele elektrische aansluiting. Kies desgewenst uit 12 Volt, 24 Volt of 230 Volt! Zo verschijnen er direct koelboxen die binnen de gewenste klasse vallen.

Betaalbare koelbox

Bij Koelbox.com weten wij dat de meeste koelboxen niet dagelijks worden gebruikt. Een aantrekkelijke prijs is voor de meeste van onze klanten dan ook een belangrijke overweging om bij Koelbox.com te kopen. Doordat wij de balans hebben gevonden tussen de prijs en de kwaliteit van het assortiment zijn onze klanten bovengemiddeld tevreden.

Een koelbox kopen

Een koelbox bij Koelbox.com bestellen? Dan kunt u direct van de verschillende voordelen profiteren. Zo kunt u uw koelbox retourneren wanneer het product niet aan uw verwachtingen voldoet. In dat geval krijgt u uw geld terug of kunt u uw koelbox ruilen voor een ander exemplaar. Ideaal wanneer u twijfelt en u het risico op een verkeerde aankoop niet wilt lopen. Bij Koelbox.com bestelt u via een (SSL) beveiligde verbinding, u kunt hierdoor snel en veilig betalen. Bereikt u een orderwaarde van €50,- of meer? Dan betaalt u niets voor de verzending. Daarnaast kunt u een bestelling die u vandaag plaatst dezelfde dag nog thuis verwachten. Wilt u ons persoonlijk te woord staan? Dan kunt u ons het best telefonisch of per e-mail bereiken via 085 - 104 43 34 en info@koelbox.com. Kijk daarnaast ook eens op onze andere websites voor luchtbedden, tenten, slaapzakken, rugzakken, opblaasboten en Intex zwembaden