Coleman Performance koelbox 28L

Niet op voorraad
SKU
3000002274
€ 59,99

Deze koelbox is dé accessoire voor een barbecue, kampeerweekend of festival. U kunt eten en drinken tot 2 dagen vers en koel bewaren door de optimale isolatie, en ondanks zijn compacte formaat past er zeer veel in.

Voordelen van deze koelbox:
- Eten en drinken blijft 2 dagen koel
- Ruimte voor 38 blikjes (van 0,33L)
- Hoog genoeg voor rechtopstaande 1,5L flessen
- Handig scharnierdeksel met bekerhouders

Productinformatie

De twee punten waar een koelbox normaal gesproken de meeste koeling verliest zijn de bodem en het deksel. De koelboxen uit de Performance serie zijn op deze twee punten extra geïsoleerd, hierdoor zijn dikke zijwanden niet meer nodig. Zo blijft de koelbox compact en handelbaar, zonder iets van de binnenruimte te verliezen.

Het scharnierdeksel bevat twee bekerhouders, en klikt vast bij het dichtdoen. De stevige draaggreep zorgt ervoor dat u de koelbox comfortabel kunt dragen. De buitenkant is gemaakt van bestendig materiaal wat dagelijks gebruik aankan en zowel de buiten- als binnenkant hebben een glad oppervlak zodat de koelbox na gebruik eenvoudig te reinigen is.


Over Coleman ®

ColemanColeman staat gelijk aan vergaande, wereldwijde expertise op het gebied van outdoor verblijf en activiteiten. Het bedrijf ontstond meer dan 100 jaar geleden in het Amerikaanse Kansas met het produceren van zaklantaarns. Inmiddels is Coleman uitgegroeid tot 's werelds grootste fabrikant van outdoor producten, zoals tenten, zaklampen, slaapzakken, backpacks én koelboxen.

Specificaties
Meer informatie
SKU 3000002274
Materiaal product HDPE met PU-isolatie
Merk Coleman
Model 30QT Performance
Kleur Blauw / wit
Afmetingen (LxBxH) 45 x 34 x 39 centimeter
Gewicht 2,6 kilogram
Volume (liter) 28 liter
Materiaal HDPE met PU-isolatie
Garantie 2 jaar
Reviews