Camping koelkasten

Ook op de camping kunnen genieten van vers eten en koele drankjes? Deze koelboxen zijn speciaal ontworpen voor onderweg of op de camping, daarom noemen we ze ook camping koelkasten. De thermo-elektrische koelboxen kunnen worden aangesloten op de autolader of op het 230V stroomnet.

Camping koelkasten

De camping koelkasten op Koelbox.com zijn speciaal ontworpen voor onderweg of op een camping. Via een 12 Volt of 230 Volt aansluiting kun je drinken koel houden en eventueel ook je eten warm houden. Het assortiment bestaat uit camping koelkasten van Campingaz, Dometic, Easy Camp en Outwell.

Compressor koelbox

Een koelbox met compressor is erg betrouwbaar, omdat het je eten en drinken altijd op de door jouw ingestelde temperatuur houdt. De compressor koelboxen hebben een 230- en 12 Volt aansluiting, dus ideaal voor onderweg of voor op de camping. De compressor koelboxen zijn ook als vriezer te gebruiken.

Koelen en warmhouden

Naast de compressor koelboxen, biedt Koelbox.com ook koelboxen aan die kunnen koelen en warmhouden. Zo kun je er dus voor kiezen om je eten onderweg gekoeld of juist warm te houden. Deze koelboxen beschikken over een 230- en 12 Volt aansluiting, dus zijn net als de compressor koelboxen ideaal voor onderweg of voor op de camping.

Design van de camping koelkasten

Het design van de koelboxen is uiteenlopend. Een aantal modellen hebben een eenvoudig model, met deksel en handvat. Een aantal andere modellen beschikken over een strak en modern design. Deze koelboxen hebben wieltjes en een handig handvat om de koelbox mee te nemen, als een soort trolley.