Elektrische koelboxen

Tijdens het kamperen is het prettig om altijd voldoende eten en drinken bij je te hebben. Met een elektrische koelbox zorg je voor een handige koelkast waarin je genoeg boodschappen mee kunt nemen. Ideaal voor onderweg naar je kampeervakantie, maar ook op de camping zelf.

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Elektrische koelboxen

Je kunt kiezen uit een groot aantal verschillende elektrische koelboxen, zodat je deze perfect kunt laten aansluiten op jouw eigen vakantie. Elektrische koelboxen verschillen aanzienlijk van de normale koelboxen, omdat je geen eigen koelelementen hoeft te gebruiken om de inhoud van de koelbox op de gewenste temperatuur te houden. Door de koelbox aan te sluiten wordt de koelbox binnenin vanzelf koud en zo blijft de inhoud altijd gekoeld.

&nbsp

Als gezin heb je een grotere elektrische koelbox nodig dan wanneer je een reis in je eentje gaat maken. Er is voor iedere situatie een ideale koelbox, want op basis van het volume kun je altijd de perfecte keuze maken. Zo kun je voor jouw gezin het beste kiezen voor een koelbox met een inhoud van minimaal 30 liter, met een dergelijke koelbox kun je voor enkele dagen aan boodschappen meenemen en koel houden. Ga je in je eentje op vakantie? Dan is een elektrische koelbox van minder dan 30 liter, zoals de Outwell ECOcool Lite Dark Blue, een veel betere keus..

&nbsp

De elektrische koelboxen zijn direct op het elektriciteitsnet aan te sluiten, bijvoorbeeld via het stopcontact. Binnen ons aanbod kun je kiezen uit koelboxen op 12, 24 of 230 volt. De koelboxen met 12 volt aansluiting zijn vooral geschikt voor onderweg of in een camper. Deze zijn direct via de aanstekerplug in het voertuig aan te sluiten en te gebruiken. De 230 volt koelboxen zijn geschikt voor op de camping, omdat je hier vaak toegang hebt tot een regulier stopcontact.

Een elektrische koelbox kiezen

Door de diversiteit in de verschillende modellen, maak je eenvoudig een juiste keuze die volledig aansluit bij jouw eigen situatie. Wij raden je allereerst aan na te denken over hoeveel eten en drinken je wilt meenemen: met hoeveel personen ga je op reis, wanneer heb je weer de gelegenheid boodschappen te doen en hoeveel eten en drinken dat gekoeld moet worden neem je mee? Daarbij moet je ook op het type aansluiting letten, dit is afhankelijk van de kampeerlocatie. Vaak vind je dit al online op de website van de camping waar je naartoe op vakantie gaat.

Elektrische koelboxen kopen

Bij Koelbox.com vind je een zeer uitgebreid assortiment aan verschillende elektrische koelboxen, perfect voor iedere situatie en iedere reis. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Je kunt contact met ons opnemen via info@koelbox.com of bellen naar 085-1044334. De producten die je vandaag voor 17:00 bij Koelbox.com bestelt, worden nog de volgende dag bij je thuisbezorgd. Bovendien profiteer je via onze online winkel van prijsvoordelen door onze lage prijzen.