Tijdens het kamperen

Een overheerlijke kampeervakantie voor de boeg? Koelboxen voor tijdens het kamperen zijn perfect om op de camping altijd vers eten en drinken op voorraad te houden. De koelboxen kunnen gekoeld worden met koelelementen en er zijn ook diverse koelboxen die op elektriciteit werken.

23 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Koelboxen voor tijdens het kamperen

Kamperen is een fantastische manier om even tot rust te komen en weer één te worden met de natuur. Of je nu op pad gaat met het gezin of lekker in je eentje op pad gaat, het is handig om altijd een voorraad aan boodschappen mee te nemen. Dat geldt zowel tijdens de vakantie, als tijdens de reis naar jouw vakantiebestemming. Koelboxen zijn tijdens het kamperen essentieel als je niet voor iedere maaltijd naar de lokale supermarkt wilt gaan om boodschappen in te slaan.

&nbsp

Veel koelboxen bieden een ruim volume waardoor je een groot aantal boodschappen kunt koelen. Denk hierbij aan zuivel, groenten, vlees, maar ook flesjes fris en water. Zo biedt een Outwell Deep Cool koelbox 50L, met een inhoud van 50 liter, voldoende plek om voor een aantal dagen aan eten en drinken koel te houden. Andere varianten, zoals de Campingaz PowerBox Plus, zijn wat kleiner (een volume van 24 liter) en kunnen als 1-persoons koelbox worden gebruikt. Daarnaast zijn er ook diverse soorten koeltassen die je onderweg of en tijdens het kamperen kunt gebruiken. Maak je een mooie wandel- of fietstocht, bijvoorbeeld in de bossen of naar het strand? Dan zijn koeltassen een handige oplossing: je kunt deze eenvoudig vervoeren dankzij de handige schouderriemen en handvatten. Je bindt ze achterop de fiets, neemt ze mee in een bolderwagen of draagt ze het strand.

Een kampeerkoelbox kiezen

Het hangt volledig van jouw vakantie af welke keuze je maakt binnen het grote aantal koelboxen die je tijdens het kamperen kunt gebruiken. Ga je met het hele gezin op vakantie? Dan raden wij een koelbox van minimaal 25 liter aan, omdat je hierbij voldoende volume hebt om voor enkele dagen aan boodschappen voor meerdere personen te koelen. Voor vakanties met maximaal één reisgenoot kun je beter voor een kleinere koelbox kiezen, onder de 25 liter, waarmee je jouw eten en drinken koelt.

&nbsp

Let ook op de temperatuur in de omgeving van de camping. Als je naar een warm land gaat, heb je eerder behoefte aan een elektrische koelbox die tot een lage temperatuur kan koelen. Ga je echter in Nederland op vakantie, met de wat minder warme zomerdagen, dan is een reguliere koelbox met koelelementen of een koelbox met een mindere koelcapaciteit meer dan voldoende.

Koelboxen voor op de camping kopen

Bestel jouw nieuwe kampeerkoelbox direct via Koelbox.com. Dankzij ons uitgebreide assortiment vind je altijd een ideale koelbox voor jouw vakantie. De producten die je vandaag voor 17:00 in onze online winkel bestelt, worden morgen al bij je thuisbezorgd. Bovendien bezorgen wij bestellingen van minimaal €50 altijd gratis. Heb he vragen over de koelboxen voor het kamperen of een van onze vele andere producten? Je kunt ons bereiken via info@koelbox.com of bellen naar 085-1044334.