Koeltassen

37 artikel(en)

Koeltassen

Voor iedere gelegenheid is er een passende manier van koelen. Zo zijn er kleinere koeltassen tot 20 liter, ideaal wanneer u samen een dagje uit bent of grotere varianten voor het hele gezin waar u tot 40 liter in kwijt kunt. Koeltassen hoeven er lang niet altijd als koeltas uit te zien, want er zijn tegenwoordig ook stijlvolle varianten met spannende designs.

 

Juiste koeltas kiezen

Het kiezen van de juiste koeltas is niet eenvoudig, want bij Koelbox.com kunt u kiezen uit enkele tientallen varianten. Wij raden u daarom aan om te filteren op merken als Campingaz, Coleman, Easy Camp en Outwell. Daarnaast kunt u ook filteren op verschillende volumes en de manier waarop u uw koeltas gaat gebruiken. Er zijn varianten die u voor een dagje uit, kampeervakanties of voor op het werk kunt gebruiken. Een koeltas voor op het werk is bijvoorbeeld handig wanneer u een verse maaltijd gekoeld wilt houden, dit minimaliseert de kans op bederf. De kleinere koeltassen zijn eenvoudig mee te nemen en voor van alles te gebruiken. Om de tas goed koel te houden is het van belang een bijbehorend koelelement te kopen en deze in de tas te plaatsen. Zo weet u zeker dat uw koeltas lang genoeg koel blijft.

 

Wilt u koelen in de auto of in de buitenomgeving tijdens warm weer? Dan kunt u het best voor een koelbox kiezen. Een koelbox koelt over het algemeen iets beter dan een koeltas en blijft, zeker wanneer het hartje zomer is langer koud.

 

Betaalbare koeltassen

Wanneer u kiest voor een betaalbare koeloplossing zit u binnen deze categorie goed. Koeltassen zijn een stuk beter te betalen dan een koelbox of een klein koelkastje. Al voor enkele tientjes vindt u bij Koelbox.com een betaalbare koelbox om jaren plezier van te hebben. Wanneer u een specifiek budget heeft kunt u dat aangeven in de filter. Op deze manier ziet u alleen koeltassen die binnen de gewenste prijscategorie passen.

 

Een koeltas kopen

Bestel bij Koelbox.com via een (SSL) beveiligde betaalomgeving, zo weet u zeker dat u op een veilige manier afrekent. Wanneer u vanaf €50,- bestelt is de verzending volledig gratis, iedere bestelling wordt dezelfde of eerstvolgende werkdag afgeleverd. Wilt u meer weten over onze koeltassen? Dan kunt u direct contact met ons opnemen. Bereik ons telefonisch en per e-mail via 085 - 104 43 34 en info@koelbox.com.