Koeltassen

Een koeltas is uitermate geschikt om mee te nemen op een wandeling, op de fiets, in de auto, of op reis. Gemakkelijk aan de koeltas is dat deze een stuk flexibeler is als een koelbox. In een koeltas kun je eten en drinken gemakkelijk een dag lang koelen, voor langere periodes heb je eerder een koelbox of koelkast nodig. Via Koelbox.com vind je allerlei verschillende koeltassen, onder andere van populaire merken als Coleman, Easy Camp en Pavillo.

19 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Koeltassen

Voor iedere gelegenheid is er een passende koeltas. Zo zijn er kleinere koeltassen tot 20 liter, ideaal wanneer je samen een dagje uit bent, of grotere varianten voor het hele gezin waar je tot 40 liter in kwijt kunt. Koeltassen hoeven er lang niet altijd als koeltas uit te zien, want er zijn tegenwoordig ook stijlvolle varianten met hippe designs.

 

Juiste koeltas kiezen

Het kiezen van de juiste koeltas is bij Koelbox.com is zeer eenvoudig. Bij Koelbox.com kun je kiezen uit tientallen varianten, maar je kunt eenvoudig filteren op wat je zoekt. Je kunt filteren op merk, zoals Campingaz, Coleman, Easy Camp of Outwell. Daarnaast kun je ook filteren op verschillende volumes en de manier waarop je jouw koeltas gaat gebruiken. Er zijn varianten voor een dagje uit, kampeervakanties of voor op het werk kunt gebruiken. Een koeltas voor op het werk is bijvoorbeeld handig wanneer je een verse maaltijd koel wilt houden, dit vermindert de kans op bederf. De kleinere koeltassen zijn eenvoudig mee te nemen en voor van alles te gebruiken. Om de tas goed koel te houden is het van belang een bijbehorend koelelement te kopen en deze in de tas te plaatsen. Zo weet je zeker dat jouw koeltas lang genoeg koel blijft.

 

Betaalbare koeltassen

Wanneer je kiest voor een betaalbare koeloplossing zit je binnen deze categorie goed. Koeltassen zijn vaak goedkoper dan een koelbox of een klein koelkastje. Al voor enkele tientjes vind je bij Koelbox.com een betaalbare koeltas om jarenlang plezier van te hebben. Wanneer je een specifiek budget hebt kun je dit ook gemakkelijk aangeven in de keuzehulp. Op deze manier zie je alleen de koeltassen die binnen de gewenste prijscategorie passen.

 

Een koeltas kopen

Bij Koelbox.com betaal je via een (SSL) beveiligde betaalomgeving, zo weet je zeker dat je op een veilige manier afrekent. Wanneer je vanaf €50,- bestelt is de verzending volledig gratis. Heb je voor 17.00 uur besteld? Dan wordt je bestelling de eerstvolgende werkdag afgeleverd. Wil je meer weten over onze koeltassen? Dan kun je direct contact met ons opnemen, telefonisch via 085 - 104 43 34 of per mail via info@koelbox.com.