Dometic koelboxen

Dometic is een luxe merk binnen de wereld van koelboxen en produceert fantastische producten met een lange levensduur. Tijdens uw vakantie wilt u altijd kunnen genieten van verse en lekkere maaltijden en drankjes. Met een koelbox van Dometic zorgt u dat al uw boodschappen goed gekoeld blijven, of u nu onderweg bent of al lekker op de camping staat.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Dometic koelboxen gebruiken

Dometic koelboxen zijn zeer eenvoudig in gebruik. Alle koelboxen van dit merk kunnen worden aangesloten op een stopcontact of op het stroomnetwerk van de camping. Hierdoor worden de koelelementen in de zijkanten van de Dometic koelbox geactiveerd en wordt de inhoud gekoeld. Door de koelbox vervolgens goed af te sluiten, zorg je voor een koele omgeving waarin je producten heerlijk vers blijven.

&nbsp

Een Dometic koelbox kiezen

Dometic koelboxen zijn er voor verschillende situaties. Als je langere tijd op vakantie gaat, kun je het beste voor de koelboxen met een inhoud van 30 of 38 liter kiezen. Ze zijn ideaal voor in de tent, caravan of camper. De SC26, met een inhoud van 26 liter, is vooral handig als je in je eentje of met twee personen op een vakantiebestemming verblijft. Daarnaast past hij ook makkelijk voorin de auto, camper of vrachtwagen en is daarom ideaal wanneer je langere tijd onderweg bent.

Dometic koelboxen bestellen

Via Koelbox.com bestel je eenvoudig jouw nieuwe Dometic koelbox. Selecteer de gewenste koelbox en voeg deze toe aan je winkelwagen. Als je op werkdagen voor 17:00 jouw bestelling plaatst, zorgen wij dat je bestelling morgen al bij je op het gewenste adres wordt bezorgd. Je vindt de Dometic koelboxen tegen lage prijzen in ons assortiment. Heb je vragen over onze producten of de bezorging van jouw Dometic koelbox? Wij helpen je graag! Je kunt ons bereiken via info@koelbox.com of bellen naar 085-1044334.