Dometic is een luxe merk binnen de wereld van koelboxen en produceert fantastische producten met een lange levensduur. Tijdens uw vakantie wilt u altijd kunnen genieten van verse en lekkere maaltijden en drankjes. Met een koelbox van Dometic zorgt u dat al uw boodschappen goed gekoeld blijven, of u nu onderweg bent of al lekker op de camping staat.

Dometic koelboxen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Dometic koelboxen gebruiken

Dometic koelboxen zijn zeer eenvoudig in gebruik. Alle koelboxen van dit merk kunnen worden aangesloten op een stopcontact of op het stroomnetwerk van de camping. Hierdoor worden de koelelementen in de zijkanten van de Dometic koelbox geactiveerd en wordt de inhoud gekoeld. Door de koelbox vervolgens goed af te sluiten, zorg je voor een koele omgeving waarin je producten heerlijk vers blijven.

 

Binnen het assortiment van Dometic koelboxen zijn meerdere varianten beschikbaar. Zo is er de Dometic Waeco Coolfun SC26, met een inhoud van 26 liter, die ideaal is wanneer je lekker alleen of samen met een reisgenoot op vakantie gaat. Deze biedt voldoende volume om voor één of twee dagen aan eten en drinken te koelen. De Dometic Waeco SC30 koelbox, een grotere versie van de SC26, is geschikt voor kleine gezinnen. Hiermee kun je voor enkele dagen aan boodschappen verkoelen, zodat je overal een lekker drankje of tussendoortje kunt nuttigen.

 

Dan is er ook nog de Dometic Waeco Coolfun SC38 koelbox, met een ruime inhoud van maar liefst 38 liter. Deze Dometic koelbox is eenvoudig te vervoeren, dankzij de wielen en het handige uitschuifbare handvat kun je deze koelbox overal naartoe vervoeren. Deze koelbox heeft bovendien een tweede functie: verwarmen. Door de knop op de koelbox om te draaien, wordt de binnenzijde van de koelbox verwarmd. Zo kun je jouw avondmaaltijd of de al bereide ingrediënten voor het komende diner goed warm houden en tegelijkertijd beschermen tegen vliegen en andere insecten.


Een Dometic koelbox kiezen

Dometic koelboxen zijn er voor verschillende situaties. Als je langere tijd op vakantie gaat, kun je het beste voor de koelboxen met een inhoud van 30 of 38 liter kiezen. Ze zijn ideaal voor in de tent, caravan of camper. De SC26, met een inhoud van 26 liter, is vooral handig als je in je eentje of met twee personen op een vakantiebestemming verblijft. Daarnaast past hij ook makkelijk voorin de auto, camper of vrachtwagen en is daarom ideaal wanneer je langere tijd onderweg bent.


Dometic koelboxen bestellen

Via Koelbox.com bestel je eenvoudig jouw nieuwe Dometic koelbox. Selecteer de gewenste koelbox en voeg deze toe aan je winkelwagen. Als je op werkdagen voor 17:00 jouw bestelling plaatst, zorgen wij dat je bestelling morgen al bij je op het gewenste adres wordt bezorgd. Je vindt de Dometic koelboxen tegen lage prijzen in ons assortiment. Heb je vragen over onze producten of de bezorging van jouw Dometic koelbox? Wij helpen je graag! Je kunt ons bereiken via [email protected] of bellen naar 085-1044334.