Koelelementen

Koelboxen met koelelementen zijn onmisbaar wanneer je op vakantie gaat. Je stopt de koelelementen ‘s avonds in de vriezer en kunt deze de volgende dag gebruiken om het eten en drinken in jouw koelbox te koelen. Perfect voor lange reizen in de auto, uitstapjes en dagjes naar het strand, maar ook wanneer je op de camping bent.

Producten 1-30 van 41

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Koelboxen met koelelementen

Er zijn talloze verschillende koelboxen voor gebruik met koelelementen beschikbaar, je kunt dus geheel kiezen wat jou en je reis past. Je kunt onder andere kiezen uit kleine, middelgrote en grote varianten, afhankelijk van de hoeveelheid eten en drinken dat je wilt meenemen. De koelelementen zijn eenvoudig op basis van het gewenste gebruik én de maat van je koelbox uit te kiezen, want er zijn universele koelelementen in allerlei maten maar ook koelelementen die speciaal voor blikjes of flesjes gebruikt kunnen worden.

&nbsp

Koelelementen zijn ontzettend gebruiksvriendelijk en kennen een lange levensduur. Ze zijn dan ook gemakkelijk voor meerdere vakanties te gebruiken, want ze bieden je keer op keer een handig manier om de koelbox als externe koelkast te gebruiken. Zo is de Coleman Xtreme Marine koelbox 47L ideaal wanneer je tijdens jouw vakantie op het strand of langs het water een picknick wilt houden. Deze kan tegen zonlicht, zout water, is zeer stevig en houdt de inhoud dankzij de koelelementen op de juiste temperatuur.

&nbsp

Ook koeltassen met koelelementen bieden een goede oplossing voor een dagje naar het strand of een dagje uit. De Outwell Petrel L koeltas maakt het mogelijk je eten en drinken eenvoudig te vervoeren, want door middel van de handvaten en schouderbanden kun je deze tijdens een wandeling of fietstocht meenemen. De koeltassen zijn eenvoudig te wassen, dus na een dagje in het bos of op het strand heb je de modder of het zand gelukkig snel uit de koeltas en is deze klaar voor het volgende gebruik!


Kies een koelbox en koelelementen

Let er bij het kiezen van een koelbox met koelelementen goed op dat je het juiste model kiest. Binnen het gigantische aanbod kun je altijd een koelbox of koeltas vinden die aansluit bij je eigen situatie. Ga je met het gehele gezin op stap? Dan kun je het beste kiezen voor een koelbox met een volume groter dan 35 liter. Dit biedt voldoende ruimte voor de koelelementen en voor de boodschappen die je onderweg wilt meenemen. Voor reizen met minder personen, die je samen met je partner of alleen aflegt, zal een kleine koelbox of koeltas met een volume tussen de 15 en 30 liter een ideale uitkomst bieden.

Koelboxen en koelelementen kopen

Bestel direct jouw koelbox en koelelementen via Koelbox.com. In ons uitgebreide assortiment vind je talloze kwalitatieve merken met een lange levensduur. Producten die je vandaag voor 17:00 bij ons bestelt, worden morgen nog bij je thuisbezorgd. Bovendien betaal je bij bestellingen van minimaal €50 geen verzendkosten. Heb je vragen over onze koelboxen en koelelementen, of over onze andere producten? Wij komen graag met je in contact! Je kunt ons bereiken via info@koelbox.com of bellen naar 085-1044334.