Coleman Xtreme koelbox 95L

Niet op voorraad, levertijd onbekend
SKU
2000037216
€ 189,99

Met ruim 95 liter aan inhoud is deze koelbox de grootste uit de Xtreme serie van Coleman. Door zijn uitstekende koelkwaliteiten houdt hij eten en drinken tot 5 dagen koel en is dit een perfecte koelbox voor bijvoorbeeld langere kampeer- of bootvakanties. Hij is bovendien gemaakt van gerecyclede materiaal, en zo ook de perfecte duurzame keuze.

Voordelen van deze koelbox:
- Eten en drinken blijft 5 dagen koel
- Ruimte voor 130 blikjes (van 0,33L)
- Volledig gemaakt van gerecycled polyester
- Met wielen

Kies hier de grootte:

Productinformatie

Koele lucht verdwijnt in een koelbox voornamelijk door de bodem en het deksel. In Coleman Xtreme koelbox zijn beiden extra geïsoleerd met optimaal isolatiemateriaal, zo blijft de inhoud lang vers en koel. De koelbox is solide gebouwd zodat u er ook op kunt gaan zitten, terwijl u van een drankje geniet dat staat in een van de vier bekerhouders in het deksel.

De Coleman Xtreme 70QT koelbox is gemaakt van gerecyclede materialen en dus een zeer duurzame keuze. De binnen- en buitenkant zijn gemaakt van gerecyclede plastic flessen, en ook het isolatiemateriaal bestaat uit gerecyclede polyestervezels. Dankzij de stevige wielen en het uitschuifbare handvat is de koelbox gemakkelijk rollend meenemen, en kun je hem zo vol laden als je zelf wilt. De koelbox is verder van alle gemakken voorzien. Het deksel zit met stevige scharnieren vast en er zijn vier uitsparingen in gemaakt die als bekerhouders kunnen dienen. De koelbox is dusdanig solide gemaakt dat deze ook kan worden gebruikt als extra zitplaats.


Over Coleman ®

ColemanColeman staat gelijk aan vergaande, wereldwijde expertise op het gebied van outdoor verblijf en activiteiten. Het bedrijf ontstond meer dan 100 jaar geleden in het Amerikaanse Kansas met het produceren van zaklantaarns. Inmiddels is Coleman uitgegroeid tot 's werelds grootste fabrikant van outdoor producten, zoals tenten, zaklampen, slaapzakken, backpacks én koelboxen.

Specificaties
Meer informatie
SKU2000037216
Kleur van het productBlauw
Merk koelboxColeman
Model100QT Xtreme Cooler
KleurDonkerblauw
Afmetingen (LxBxH)92 x 45 x 46 cm
Gewicht10,6 kg
Volume (liter)95 liter
MateriaalGerecycled polyester
Garantie2 jaar
reviews