Koelboxen met vriesfunctie

Nooit meer zorgen over ontdooide koelelementen en altijd verse boodschappen op de camping of onderweg. Dankzij koelboxen met vriesfunctie beleef je de ideale reis en kampeervakantie. Je kunt eenvoudig jouw eten en drinken in de koelbox opslaan en hij houdt deze heerlijk vers.

Koelboxen met vriesfunctie

In de koelboxen met vriesfunctie zijn interne koelelementen aangebracht. Deze koelelementen zorgen dat jouw eten en drinken op ideale temperatuur blijft. De binnenkant van de koelbox wordt lekker koel gehouden en jij hebt altijd toegang tot de lekkere drankjes en hapjes die je op vakantie meeneemt. Er zijn diverse verschillende koelboxen met vriesfunctie, waardoor je deze eenvoudig op jouw eigen wensen kunt laten aansluiten. Wil je boodschappen voor meerdere dagen meenemen? Dan raden wij een koelbox met minimaal 30 liter inhoud aan. Ga je een dagje op pad? Dan kun je beter voor een koelbox met een inhoud van 10 tot 20 liter kiezen.

&nbsp

De koelboxen met vriesfunctie zijn volledig afgestemd op de buitentemperatuur. Deze verkoelen gemiddeld tot wel 18 graden onder de omgevingstemperatuur. Is het buiten 30 graden en in jouw camper 15? Dan kan de koelbox tot wel -3 graden koelen, want het gaat hierbij om de temperatuur in de camper. Je kunt de koelboxen met vriesfunctie gemakkelijk op de camping gebruiken, want de meeste koelboxen beschikken over een aansluiting van 230 volt. Daarbij zijn er ook diverse koelboxen met een aansluiting van 12 volt, welke geschikt zijn voor onderweg en direct met de aanstekerplug kunnen worden verbonden.

&nbsp

Een koelbox met vriesfunctie is de ideale oplossing voor op vakantie. Je kunt deze gebruiken om de ijsjes te koelen die je gedurende de warme zomerdagen aan je kinderen wilt geven, maar ook voor bijvoorbeeld groenten en vlees dat je voor langere tijd vers wilt houden. De koelboxen met vriesfunctie zijn dan ook een ideale externe vriezer op vakantie!

Koelboxen met vriesfunctie kiezen

Let er bij de aankoop van je nieuwe koelbox goed op dat deze aansluit op jouw situatie. Door de grote verschillen in de verschillende koelboxen, vind je altijd een geschikt model. Zo kunt je onder andere een keuze maken op basis van het volume, de levensduur, kwaliteit van het materiaal en het merk. Het is belangrijk dat je oplet of het voltage van de koelbox goed aansluit op de aansluiting die je onderweg of op de camping tot je beschikking hebt.

Koelboxen met vriesfunctie kopen

Bestel jouw nieuwe koelbox met vriesfunctie nu direct bij Koelbox.com en wees gegarandeerd van topkwaliteit! Binnen ons assortiment vind je diverse modellen die voor verschillende situaties gebruikt kunnen worden. Producten die je vandaag voor 17:00 bij Koelbox.com bestelt worden bovendien morgen al bij jou thuis bezorgd! Kunnen wij je ergens mee helpen bij het kiezen van een koelbox met vriesfunctie of een van onze andere producten? Dan komen wij graag met jou in contact! Je kunt ons bereiken via info@koelbox.com of bellen naar 085-1044334.