Easy Camp koelboxen

Met de Easy Camp koelboxen en koeltassen ga je altijd met een gerust gevoel op vakantie. De koelboxen en koeltassen van dit merk zijn ontworpen voor onderweg en tijdens het kamperen. De elektrische koelboxen zijn ideaal als kleine koelkast of koeling voor tijdens de reis, en met de koeltassen kun je eenvoudig op iedere wandel- of fietstocht altijd iets lekkers meenemen.

Easy Camp koelboxen

Het assortiment Easy Camp koelboxen bestaat vooral uit elektrische koelboxen die je eenvoudig als een koelkast kunt gebruiken tijdens het kamperen. Je wilt tenslotte altijd een lekkere en verse maaltijd op tafel kunnen zetten, of je nu onderweg bent of in je caravan of tent van je vakantie geniet. Door de koelboxen op het elektriciteitsnet aan te sluiten, ben je gegarandeerd van koeling voor zowel je drankjes als voeding. Easy Camp Chilly koelboxen en Easy Camp Coolio koelboxen bieden voldoende ruimte om jouw boodschappen op te bergen en te koelen.

&nbsp

Easy Camp koelboxen bieden een volume tot 24 liter. Dit is voldoende voor één tot twee dagen aan eten voor ongeveer drie personen. Je hoeft geen koelelementen in de koelbox toe te doen, alleen de koelbox aan te sluiten en te laten koelen. Ook zonder stroom blijven boodschappen in de koelbox ongeveer een dag koel als het deksel goed is afgesloten. Met een Easy Camp koelbox ben je dan ook altijd verzekerd van de juiste temperatuur.

Easy Camp koeltassen

Met dekoeltassen van Easy Camp kun je op iedere wandel- en fietstocht eten en drinken meenemen. Je stopt een aantal blikjes of pakjes drinken in de tas en dan is er nog voldoende ruimte om andere snacks mee te nemen. Bij het gebruik van deze koeltassen raden wij aan om koelelementen te gebruiken en de tassen goed af te sluiten. Zo behoudt het eten en drinken zijn koele temperatuur tijdens de tocht, en kun je overal stoppen om van een fijne pauze te genieten.

Een Easy Camp koelbox of koeltas kiezen

Bij het kiezen van de juiste koelboxen en koeltassen moet je vooral rekening houden met het gewenste gebruik. Als je vooral onderweg regelmatig iets wilt eten, kun je het beste kiezen voor een Easy Camp koelbox van 24 liter. De inhoud biedt voldoende plek voor beleg, wat fruit en eventueel een lekkere salade voor onderweg. Je kunt ook een kleinere variant kiezen, bijvoorbeeld omdat je over weinig opbergruimte beschikt. In dat geval volstaan de Easy Camp koelboxen met een kleinere inhoud ook uitstekend.

&nbsp

De Easy Camp koeltassen zijn in verschillende varianten en met verschillende volumes verkrijgbaar. Zo vind je in ons assortiment de Easy Camp Stripe S koeltas, met een inhoud van 5 liter, waarmee je enkele drankjes en een tussendoortje voor alle reisgenoten mee kunt nemen. Deze trendy tas is ook als large versie verkrijgbaar, waarbij je beschikking heeft over een volume van maar liefst 28 liter. Dankzij de handige schouderband en handvatten strips die aan de Easy Camp koeltassen zijn bevestigd kun je deze ook gemakkelijk en comfortabel dragen.

Easy Camp koelboxen en koeltassen kopen

Bij Koelbox.com kun je jouw nieuwe Easy Camp koelbox of koeltas direct bestellen. Dankzij onze lage prijzen kun je flink besparen. Bovendien bezorgen wij jouw koelbox of koeltas morgen al bij je thuis, als je vandaag voor 17:00 bestelt. Heb je een vraag over Easy Camp koelboxen en koeltassen? Neem dan contact met ons op via info@koelbox.com of bel ons op 085-1044334.