Campingaz koelboxen

Campingaz koelboxen en koeltassen zijn perfect voor op reis of terwijl je aan het kamperen bent. De hoge kwaliteit van deze koelboxen en koeltassen zorgen voor eenvoud in gebruik en garanderen dat het eten en drinken dat je hier in stopt altijd lekker en vers blijft. Campingaz is een bekend merk binnen de wereld van koelboxen en koeltassen en biedt een ruim assortiment aan fantastische producten.

17 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Campingaz koelboxen

Koelboxen van Campingaz zijn in verschillende varianten verkrijgbaar. Het unieke merk heeft meerdere series met geweldige kenmerken. Zo is de Campingaz Powerbox Plus geweldig om veel eten en drinken mee te nemen en dit urenlang te koelen. Deze elektrische koelboxen zijn in verschillende varianten verkrijgbaar, waaronder een 24 liter en 28 liter model. Je kunt deze eenvoudig op de stroom aansluiten en zo heb je eigenlijk een extra koelkast tijdens de vakantie. En wanneer je eenmaal in de auto stapt, biedt de koude lucht in de koelbox voldoende koeling om het eten en drinken nog uren te bewaren.

&nbsp

Binnen het aanbod van Campingaz koelboxen vind je ook de IceTime Plus serie. Deze serie is specifiek samengesteld voor de grootverbruikers en ideaal als je een lange reis gaat maken. Door de grote inhoud van deze Campingaz koelboxen, tot maar liefst 41 liter, kun je voor meerdere dagen eten en drinken meenemen. Door extra koelelementen aan deze koelbox toe te voegen, kun je de inhoud dagenlang gekoeld bewaren.

Campingaz koeltassen

Met koeltassen van Campingaz bent u bij iedere wandel- of fietstocht uitstekend voorbereid op de lekkere trek en ook een goede lunch voor onderweg. De handige koeltassen bieden extreem veel comfort en u kunt deze bijvoorbeeld ook achterop de fiets vastbinden. Zo kunt u tijdens een tocht overal stoppen en even van een tussendoortje of een heerlijke picknick genieten. Energie is essentieel tijdens het kamperen en het ontdekken van de omgeving en met Campingaz koeltassen bent u er altijd van verzekerd dat de voeding en dranken die u meeneemt lange tijd vers blijft.


Een Campingaz koelbox kiezen

Bij het uitkiezen van een Campingaz koelbox of koeltas moet je rekening houden met het gewenste gebruik. Als je veel eten en drinken meeneemt, kun je het beste kiezen voor een koelbox met een inhoud groter dan 30 liter. Voor een dagje weg zal een Campingaz koelbox van minder dan 30 liter beter volstaan. Bij het kiezen van de juiste Campingaz koeltas kun je het beste rekening houden met comfort. Tenslotte wil je gewoon lekker comfortabel kunnen wandelen en fietsen, zonder dat de koeltas jou in de weg zit. Campingaz koeltassen zijn zo samengesteld dat je altijd geniet van optimaal comfort en op basis van de lengte van jouw tocht kun je het juiste volume kiezen. Bij een lange wandeltocht is een grote Campingaz koeltas een goede keus, terwijl je bij de wat kortere tochten met een kleinere koeltas beter uit bent.


Campingaz koelboxen en koeltassen bestellen

Bestel jouw Campingaz koelbox en koeltas nu eenvoudig en snel bij Koelbox.com. Wij hanteren lage prijzen, zodat je maximaal op jouw aankoop kunt besparen. Bovendien zullen wij je nieuwe aankoop al morgen bij jou thuis afleveren, als je voor 17:00 bestelt. En ben je niet tevreden? Dan lossen wij het graag samen met jou op. Heb je vragen voordat je een aankoop doet? Je kunt ons bereiken via info@koelbox.com of bellen naar 085-1044334.