Pavillo koeltassen

Pavillo staat binnen de markt van koeltassen bekend als een topkwaliteit merk. Met deze koeltassen kun je altijd onderweg stoppen om wat lekkers te eten en drinken. Ze houden je drankjes en eten op de juiste temperatuur. Door koelelementen in de Pavillo koeltassen te doen, en de rits goed te sluiten, ben je altijd verzekerd van verse hapjes en drankjes.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Pavillo koeltassen

Het team achter Pavillo koeltassen ontwerpt unieke modellen met opvallende kleuren om trendy koeltassen op de markt te brengen. Pavillo koeltassen zijn in verschillende volumes verkrijgbaar, waardoor je eenvoudig een passende koeltas kunt vinden voor het soort reis die je gaat maken. Ook binnen het hippe design van de Pavillo koeltassen kun je verschillende kanten op qua look en kleur. Zo kun je de koeltas volledig afstemmen op jouw eigen smaak.

Pavillo koeltassen tegen mooie prijzen

Het grote voordeel van Pavillo koeltassen is de prijs. Je betaalt voor een Pavillo koeltas aanzienlijk minder dan voor koeltassen en -boxen van andere merken. Zo kun je flink besparen voordat je op vakantie gaat. Iedere Pavillo koeltas is voorzien van handige hengsels, zodat je deze ook tijdens een wandel- of fietstocht mee kunt nemen. Tijdens wandeltochten kun je de Pavillo koeltas over je schouder hangen. Gedurende fietstochten kan de koeltas juist op de bagagedrager worden gebonden en hoef je ook niet bang te zijn dat deze onderweg valt. Bovendien past elke Pavillo koeltas ook in de kofferbak van de auto of op de achterbank. Zo kun je onderweg altijd even stoppen voor een tussendoortje of een picknick met je reisgenoten.


Een Pavillo koeltas kiezen

Op basis van de reis die je gaat maken, kun je een passende keuze maken uit het assortiment Pavillo koeltassen. De prachtige Pavillo koeltassen zijn verkrijgbaar in volumes van 9, 15 en 25 liter. Grote gezinnen kunnen het beste voor koeltassen met een groot volume kiezen, omdat dit voldoende inhoud biedt om alle proviand te koelen. Maar voor korte reizen kies je bijvoorbeeld de Pavillo Quellor koeltas van 9 liter. Dit biedt voldoende ruimte om een aantal blikjes drinken en wat tussendoortjes mee te nemen. Voor de langere reizen of voor op de camping is de Pavillo Quellor koeltas van 25 liter een betere optie. Met deze koeltas kun je een grote hoeveelheid booschappen koelen.

Een Pavillo koeltas kopen

Jouw nieuwe Pavillo koeltas kun je direct aanschaffen via Koelbox.com. Ons assortiment bestaat uit een groot aantal modellen. Wanneer je vandaag nog jouw nieuwe Pavillo koeltas voor 17:00 bestelt, zorgen wij dat deze morgen al op jouw gewenste afleveradres wordt bezorgd. Heb je vragen over onze Pavillo koeltassen of wanneer je jouw bestelling ontvangt? Wij komen graag met jou in contact! Je kunt ons bereiken via info@koelbox.com of bellen op 085-1044334.