Koelboxen met verwarmingsfunctie

Dankzij nieuwe technologieën is het volledig mogelijk: de koelboxen met verwarmingsfunctie. Koelboxen zijn om te koelen, maar af en toe heb je de behoefte om ingrediënten of maaltijden net wat langer warm te houden. Een koelbox met verwarmingsfunctie biedt in deze situatie de ideale oplossing!

Koelboxen met verwarmingsfunctie

De unieke technologie van de koelboxen met verwarmingsfunctie biedt fantastische mogelijkheden voor onderweg. Heb je net een heerlijke maaltijd gekookt maar zijn jouw gasten nog niet aangekomen? Dan is een koelbox met verwarmingsfunctie ideaal om de maaltijd lekker op temperatuur te houden. Neem bijvoorbeeld de Outwell ECOcool koelbox. Met een inhoud van 24 liter is deze al ideaal als koelbox voor onderweg of op de camping. En door de innovatieve verwarmingsfunctie biedt hij tevens de mogelijkheid om afhaalmaaltijden warm te houden op de weg naar huis, of juist om thuis gekookt warm eten mee te nemen voor onderweg. Zo kun je bijvoorbeeld ook voorafgaand aan je vakantie een lekkere warme maaltijd bereiden, en die vervolgens heerlijk onderweg opeten.

Een koelbox met verwarmingsfunctie kiezen

Er zijn tientallen verschillende koelboxen met verwarmingsfunctie. Op Koelbox.com kun je altijd een koelbox vinden die volledig aansluit bij jouw eigen situatie en wensen. Kijk bij het kiezen van een koelbox allereerst naar het volume. Voor gezinnen is een inhoud van minimaal 30 liter aan te raden, zoals de Outwell Coolbox ECOcool Slate Grey. Door middel van de 12 volt aansluiting kun je deze in de auto of camper gebruiken, of met de 230 volt aansluiting direct op het elektriciteitsnet van uw camping aansluiten.

&nbsp

Ga je alleen op vakantie? Dan is een koelbox zoals de Easy Camp Chilly, met een inhoud van 24 liter, bijzonder geschikt. Hiermee heb je voldoende ruimte om al je boodschappen mee te nemen. Op de camping kun je dan bij de lokale supermarkt boodschappen doen, je hebt in de koelbox genoeg ruimte om voor enkele dagen vers eten en drinken in te slaan.

Koelboxen met verwarmingsfunctie kopen

Heb je een keuze kunnen maken in ons ruime assortiment aan koelboxen met verwarmingsfunctie? Bij Koelbox.com kun je jouw gewenste product direct bestellen. Producten die je vandaag voor 17:00 bestelt worden morgen bij jou op het gewenste adres bezorgd. Bovendien betaal je bij Koelbox.com vanaf €50 geen verzendkosten, dus kun je ook nog eens flink besparen. Heb je vragen over onze koelboxen met verwarmingsfunctie of een van de andere producten in ons assortiment? Je kunt ons bereiken via info@koelbox.com of bellen naar 085-1044334.