Outwell ECOcool koelbox 12V-230V 35L

Vandaag besteld, morgen in huis!
SKU
590174
€ 207,95

De Outwell ECOcool Grey is de perfecte koelbox voor op de camping. Hij heeft zowel een 12V als een 230V aansluiting. Met de autoadapter blijft uw eten en drinken onderweg lekker koud. Vervolgens kunt u de koelbox op de camping op het stroomnet aansluiten en hem als koelkast gebruiken. In feite bent u dus altijd van een koel drankje voorzien!

Voordelen van deze koelbox:
- 12 volt en 230 volt aansluiting
- Kan koelen én warmhouden
- Koelt 18°C - 25°C onder de omgevingstemperatuur
- Verwarmt tot 50°C - 60°C
- Hoog genoeg voor rechtopstaande 2L flessen

Direct leverbaar
Direct leverbaar
Productinformatie

De Outwell ECOcool serie staat voor duurzaamheid door optimale koelprestaties te combineren met energiezuinigheid. Het zijn thermo-elektrische koelboxen met een slim ontwerp, innoverende isolatietechnieken en hoogwaardig PU isolatiemateriaal. Hierdoor kost het minder energie kost om de inhoud koel (of warm) te houden. De ECOcool koelboxen voldoen dan ook aan de vereisten van de Europese eco-wetgeving.

Het deksel van de koelbox is in tweeën gedeeld, zodat u ook een klein klepje kunt opendoen in plaats van het gehele deksel. Zo kunt u er snel iets uit de koelbox pakken zonder dat er veel kou ontsnapt. In de koelbox kunt u een scheidingswand plaatsen, handig om de inhoud van de koelbox te organiseren. Er wordt echter ook een koelelement meegeleverd dat u als scheidingswand kunt plaatsen. Hiermee geeft u de koelcapaciteit van de koelbox een extra boost. Dit bespaart energie en zorgt ervoor dat uw eten en drinken ook urenlang koud blijft zonder de koelbox op de stroom aan te sluiten.

Het design van de koelbox is niet alleen strak en trendy, het is ook nog eens erg praktisch. De kabelingang worden goed afgesloten en beschermd door een keurig klepje. Roosters bovenop het deksel zorgen voor een correcte ventilatie en de draaghendel is in verschillende posities te zetten. Zo is de koelbox makkelijk te dragen of kan de koelbox zo klein mogelijk worden gemaakt voor het opbergen.


Over Outwell ®

Outwell logo

Outwell is onderdeel van het Deense familie bedrijf Oase Outdoors, dé expert op het gebied van outdoorproducten. Innovatie, functionaliteit, kwaliteit en design staan hierbij voorop, en dat is ook bij de koelboxen en koeltassen te zien. Praktische ontwerpen, slimme details en trendy designs. Dankzij jarenlange ervaring kan Outwell aan elke behoefte van de klant voldoen. Met een Outwell product, kiest u voor een kwaliteitsproduct!

Specificaties
Meer informatie
SKU590174
Materiaal productKunststof met PU-isolatie
BrandOutwell
ModelECOcool Slate Grey 35L 12V/230V
KleurDonkergrijs
Afmetingen (LxBxH)52 x 32 x 43 cm
Volume (liter)35 liter
MateriaalKunststof met PU-isolatie
Garantie2 jaar
Reviews