Outwell ECOcool koelbox 12V/230V - grijs

Niet op voorraad, levertijd onbekend
SKU
590173
€ 97,95

Met de Outwell ECOcool Petrol heb je meer dan een simpele koelbox. Hij heeft een 12V aansluiting, maar kan ook op het 230V stroomnet worden aangesloten. Hij kan de inhoud koelen of juist warm houden. Je kunt dus jouw eten en drinken op de camping koud houden, of juist een picknick voor onderweg warm houden.

Voordelen van deze koelbox:
- 12 volt en 230 volt aansluiting
- Kan koelen én warmhouden
- Koelt 18°C - 25°C onder de omgevingstemperatuur
- Verwarmt tot 50°C - 60°C
- Energiebesparend ontwerp

Productinformatie

De Outwell ECOcool serie staat voor duurzaamheid door optimale koelprestaties te combineren met energiezuinigheid. Het zijn thermo-elektrische koelboxen met een slim ontwerp, innoverende isolatietechnieken en hoogwaardig PU isolatiemateriaal. Hierdoor kost het minder energie kost om de inhoud koel (of warm) te houden. De ECOcool koelboxen voldoen dan ook aan de vereisten van de Europese eco-wetgeving.

In de koelbox kun je een scheidingswand plaatsen, handig om de inhoud van de koelbox te organiseren. Er wordt echter ook een koelelement meegeleverd dat je als scheidingswand kunt plaatsen. Hiermee geef je de koelcapaciteit van de koelbox een extra boost. Dit bespaart energie en zorgt ervoor dat jouw eten en drinken ook urenlang koud blijft zonder de koelbox op de stroom aan te sluiten.

Het design van de koelbox is niet alleen strak en trendy, het is ook nog eens erg praktisch. De kabelingang worden goed afgesloten en beschermd door een keurig klepje. Roosters bovenop het deksel zorgen voor een correcte ventilatie en de draaghendel is in verschillende posities te zetten. Zo is de koelbox makkelijk te dragen of kan de koelbox zo klein mogelijk worden gemaakt voor het opbergen.


Over Outwell ®

Outwell logo

Outwell is onderdeel van het Deense familie bedrijf Oase Outdoors, dé expert op het gebied van outdoorproducten. Innovatie, functionaliteit, kwaliteit en design staan hierbij voorop, en dat is ook bij de koelboxen en koeltassen te zien. Praktische ontwerpen, slimme details en trendy designs. Dankzij jarenlange ervaring kan Outwell aan elke behoefte van de klant voldoen. Met een Outwell product, kies je voor een kwaliteitsproduct!

Specificaties
Meer informatie
SKU 590173
Materiaal product Kunststof met PU-isolatie
Merk Outwell
Model ECOcool 24L 12V/230V Slate Grey
Kleur Donkergrijs
Afmetingen (LxBxH) 41 x 28 x 44 cm
Gewicht 6 kg
Volume (liter) 24 liter
Materiaal Kunststof met PU-isolatie
Garantie 2 jaar
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Outwell ECOcool koelbox 12V/230V - grijs
Uw waardering