Outwell koelboxen

Outwell staat al jaren bekend als een van de meest innovatieve merken op het gebied van koeling. De Outwell koelboxen en koeltassen zijn voorzien van perfecte isolatie om jalles tijdens het reizen of kamperen lekker koel te houden. Zo geniet je onderweg altijd van vers eten en drinken.

16 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Outwell koelboxen

Koelboxen van Outwell zijn erop gericht jouw eten en drinken zo lang mogelijk koel te houden. Met enkele koelelementen, die je vooraf in de koelbox doet, zorg je dat de binnenkant van de koelbox op de juiste temperatuur blijft. Binnen ons assortiment vind je onder andere Outwell EcoLux koelboxen; deze zijn zelfkoelend waardoor je ook geen koelelementen meer nodig hebt. Door middel van een 230V-aansluiting kun je deze in een stopcontact steken, zo heb je altijd een extra koelkast tot je beschikking. En dat is altijd handig tijdens het kamperen.

&nbsp

Binnen het assortiment aan Outwell koelboxen vind je ook de EcoCool koelbox. Met een inhoud van maar liefst 24 liter bevindt deze koelbox zich in de absolute top! Door de 12V-aansluiting kun je deze koelbox ook direct in de auto aansluiten, zodat je onderweg altijd verzekerd bent van een perfecte temperatuur. Het gebruik van koelelementen is in dergelijke situaties dan ook niet nodig.

&nbsp

Bovendien kunnen Outwell koelboxen in de series EcoLux en EcoCool door middel van het verwarmingselement jouw voeding warm houden. Perfect als je een maaltijd of enkele ingrediënten voor langere tijd wilt warm houden of na vertrek onderweg ook nog lekker wilt genieten van een warme maaltijd!

Outwell koeltassen

Outwell koeltassen zijn ideaal om mee te nemen op vakantie, vooral als je regelmatig een wandeling of fietstocht maakt. Dankzij de verstelbare handgrepen zijn Outwell koeltassen gemakkelijk te vervoeren. Je doet er een koelelement in, vult de Outwell koeltas met eten en drinken, sluit de ritssluiting en je kunt jouw koeltas vervolgens overal mee naartoe nemen.

&nbsp

Binnen het assortiment aan Outwell koeltassen kun je talloze kanten op. Er zijn enkele standaardmodellen, die ideaal zijn voor een aantal blikjes of pakjes drinken en enkele boterhammen. Maar je kunt ook een Outwell koeltas aanschaffen waarmee je een volledige picknick kunt organiseren (inclusief handig opbergvak voor al het servies!) Outwell heeft de wereld van koeltassen opnieuw uitgevonden en het assortiment volledig toegespitst op alles dat je nodig hebt tijdens uw vakantie.

Een goede koelbox of koeltas kopen

Met het merk Outwell ben je verzekerd van topkwaliteit en weet je altijd zeker dat je op de camping of tijdens een stop onderweg kunt genieten van een verfrissend drankje en een verse maaltijd. Met de ruime inhoud van Outwell koelboxen en koeltassen kun je zoveel eten meenemen als je zelf wilt, waardoor je de kampeervakantie nog net iets prettiger maakt!


Jouw nieuwe Outwell koelbox of koeltas bestellen

Bij Koelbox.com kun je kiezen uit een ruim assortiment aan Outwell koelboxen en koeltassen, tegen zeer voordelige prijzen en snel bij jou thuisbezorgd! De producten die je voor 17:00 via Koelbox.com bestelt, worden morgen al bij je geleverd. Heb je vragen over de Outwell koelboxen en koeltassen of over jouw bestelling? Neem dan contact met ons op via info@koelbox.com of bel ons op 085-1044334.