Coleman Xtreme koelbox 90L

Niet op voorraad, levertijd onbekend
SKU
3000004955
€ 179,95

Met ruim 90 liter aan inhoud is deze koelbox de grootste uit de Xtreme serie van Coleman. Door zijn uitstekende koelkwaliteiten houdt hij eten en drinken tot 5 dagen koel en is dit een perfecte koelbox voor bijvoorbeeld langere kampeer- of bootvakanties.

Voordelen van deze koelbox:
- Eten en drinken blijft 5 dagen koel
- Ruimte voor 130 blikjes (van 0,33L)
- Ingebouwde afvoer voor overtollig water
- Sterk genoeg om op te zitten

Productinformatie

Koele lucht verdwijnt in een koelbox voornamelijk door de bodem en het deksel. In deze koelbox zijn beiden extra geïsoleerd met optimaal isolatiemateriaal, zo blijft de inhoud lang vers en koel. De koelbox is solide gebouwd zodat u er ook op kunt gaan zitten, terwijl u van een drankje geniet dat staat in een van de vier bekerhouders in het deksel.

Door de twee stevige handvaten aan de zijkanten is de koelbox makkelijk en comfortabel te tillen door een of twee personen. Na gebruik is de koelbox eenvoudig schoon te maken. De binnenkant heeft een glad oppervlak dat gemakkelijk af te nemen is. Aan de onderkant is een anti-lek afvoer ingebouwd waardoor overtollig water kan weglopen zonder dat de koelbox helemaal hoeft te worden opgetild en omgedraaid.


Over Coleman ®

ColemanColeman staat gelijk aan vergaande, wereldwijde expertise op het gebied van outdoor verblijf en activiteiten. Het bedrijf ontstond meer dan 100 jaar geleden in het Amerikaanse Kansas met het produceren van zaklantaarns. Inmiddels is Coleman uitgegroeid tot 's werelds grootste fabrikant van outdoor producten, zoals tenten, zaklampen, slaapzakken, backpacks én koelboxen.

Specificaties
Meer informatie
SKU3000004955
Merk koelboxColeman
Model100QT Xtreme
KleurBlauw / wit
Buitenmaat L x B x H92 x 42 x 44 cm
Binnenmaat L x B x H79 x 33 x 29 cm
Gewicht7,4 kg
Volume (liter)90,8 liter
MateriaalHDPE en PU-isolatie
Garantie2 jaar
reviews