Easy Camp Chilly koelbox 12V/230V

Vandaag besteld, morgen in huis!
SKU
600030
€ 79,95

Uw proviand lekker koel, of juist warm houden? De Easy Camp Chilly is de ideale elektrische koelbox voor gebruik onderweg én vervolgens op de camping of uw hotelkamer. Dankzij de 12 V en 230 V aansluiting is deze koelbox zowel op een auto adapter als op het stroomnet aan te sluiten.

Voordelen van deze koelbox:
- 12 volt en 230 volt aansluiting
- Kan koelen én warmhouden
- Koelt 10°C - 13°C onder de omgevingstemperatuur
- Warmt tot 50°C
- Deksel met één hand te openen.

Direct leverbaar
Direct leverbaar
Productinformatie

De Easy Camp Chilly kan zijn inhoud zowel koelen als opwarmen. Hij kan tot 10°C à 13°C onder de omgevingstemperatuur koelen. Dit maakt de koelbox zeer geschikt voor gebruik onderweg of op de camping in een gematigd klimaat. Gaat u echter in een zeer warm klimaat kamperen dan is deze koelcapaciteit niet voldoende. Maar de koelbox heeft ook een warme stand. Wilt u een warme maaltijd meenemen, en deze vervolgens ook warm kunnen opeten? De Easy Camp Chilly warmt tot 50°C.

De koelbox heeft een inhoud van 24 liter en is vanbinnen praktisch in te delen. In het midden van de koelbox is een scheidingswand te plaatsen, waardoor bijvoorbeeld flesjes niet omvallen en dingen niet door de hele koelbox rollen. Ook kunt u er een uitneembare lade in plaatsen. Hierin kunt u voedsel leggen dat u extra droog wilt bewaren en dus niet tegen de bodem of wand wilt aanleggen. Bovenop de koelbox zitten tevens 3 bekerhouders waar u gemakkelijk uw drankje in kunt plaatsen.

Let op: deze koelbox kan zowel op 12 volt als 230 volt worden aangesloten. Hetzelfde type koelbox is ook verkrijgbaar met alleen een 12 volt aansluiting.


Over Easy Camp®

Easy Camp Easy Camp is onderdeel van het Deense familie bedrijf Oase Outdoors. Het bedrijf staat bekend om haar innovatieve oplossingen voor alle outdoor behoeften. De passie voor het buitenleven is hiervoor de grootste inspiratie. Met functionele ontwerpen, moderne looks en scherpe prijzen levert Easy Camp niets anders dan kwaliteit.

Specificaties
Meer informatie
SKU600030
Merk koelboxOutwell
ModelChilly 12V/230V 24L
KleurGroen, grijs, zwart
Afmetingen (LxBxH)40 x 29 x 43 cm
Gewicht3,95 kg
Volume (liter)24 liter
Garantie2 jaar
reviews