Outwell Deep Cool koelbox 28L

Niet op voorraad, levertijd onbekend
SKU
590145
Aanbiedingsprijs € 449,00 Normale prijs € 599,95

De Outwell Deep Cool is een betrouwbare compressor koelbox die eten en drinken altijd op de door jouw ingestelde temperatuur houdt (tussen de -18°C en +10°C). Hij heeft een 230 volt aansluiting én een 12 volt aansluiting en is daarmee ideaal voor op de camping of in de auto of camper.

Voordelen van deze koelbox:
- Koelt op een constante temperatuur
- Temperatuurbereik: -18°C tot +10°C
- Ook als vriezer te gebruiken
- 12V en 230V aansluiting
- LED display voor eenvoudig instellen temperatuur
- Geluidsarm (<40 dB)

Productinformatie

Het grote voordeel van een compressor koelbox is dat deze niet afhankelijk is van zijn omgevingstemperatuur. Waar een thermo-elektrische koelbox een bepaald aantal graden onder de omgevingstemperatuur kan koelen houdt de Deep Cool compressor koelbox zijn temperatuur altijd op de ingestelde temperatuur. Dus ook als het buiten 40°C is blijven jouw boodschappen goed gekoeld of je ijsjes bevroren.

De Deep Cool koelbox heeft een koelbereik van +10°C tot -18°C, en koelt precies op de temperatuur die jij via het LED display hebt ingesteld. En dit is niet alleen handig voor eten en drinken, maar denk ook eens aan medicijnen die op een specifieke temperatuur gekoeld moeten worden. De Outwell Deep Cool compressor koelbox is hiervoor het perfecte hulpmiddel.

De Outwell Deep Cool heeft twee compartimenten, met in het grootste compartiment een uitneembare mand. De Deep Cool heeft een deksel dat er helemaal afkan (handig om de koelbox in te laden), en twee stevige handgrepen. De koelbox is zowel aan te sluiten op een gewoon stopcontact (230 volt) of op de sigarettenaansteker in de auto (12 volt). Zo blijft je eten onderweg ook goed gekoeld.


Over Outwell ®

Outwell logo

Outwell is onderdeel van het Deense familie bedrijf Oase Outdoors, dé expert op het gebied van outdoorproducten. Innovatie, functionaliteit, kwaliteit en design staan hierbij voorop, en dat is ook bij de koelboxen en koeltassen te zien. Praktische ontwerpen, slimme details en trendy designs. Dankzij jarenlange ervaring kan Outwell aan elke behoefte van de klant voldoen. Met een Outwell product, kies je voor een kwaliteitsproduct!

Specificaties
Meer informatie
SKU 590145
Merk Outwell
Model Deep Cool 28L
Kleur Grijs, zwart
Afmetingen (LxBxH) 60 x 36,5 x 37 cm
Gewicht 13,3 kg
Volume (liter) 28 liter
Garantie 2 jaar
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Outwell Deep Cool koelbox 28L
Uw waardering