Outwell ECOlux koelbox 24L

Vandaag besteld, morgen in huis!
SKU
590175
€ 172,95

De Outwell ECOlux koelbox heeft een energiebesparend ontwerp, gecombineerd met een trendy design en de luxe uitstraling van hoogglans wit, roestvrij staal en bamboe. Allerlei slimme snufjes maken de ECOlux tot een technisch hoogstandje, waarmee u alles onderweg of op de camping heerlijk koud óf warm kunt houden.

Voordelen van deze koelbox:
- 12V en 230V aansluiting
- Kan koelen en warmhouden
- Koelt 18°C - 25°C onder de omgevingstemperatuur
- Verwarmt tot 50°C - 60°C
- Antimicrobiële binnenlaag
- USB poort

Direct leverbaar
Direct leverbaar
Productinformatie

De Outwell ECOlux heeft een energiezuinig ontwerp, mede dankzij het hoogwaardige isolatiemateriaal in de wanden en het deksel. De koelbox heeft een 12 volt en een 230 volt aansluiting, hij kan dus zowel in de auto of camper als op de stroom op bijvoorbeeld de camping worden aangesloten. Daarnaast heeft de koelbox ook een USB poort (2,4 amp) waardoor u bijvoorbeeld uw telefoonoplader erop aan kunt sluiten. Alle kabelingangen zitten netjes weggewerkt achter een klepje, zodat ze tegelijk goed beschermd zijn.

Een aantal innovatieve features maken de ECOlux zeer gebruiksvriendelijk. De binnenkant van de koelbox is bekleed met een antimicrobiële laag die uw eten beschermt tegen nare geurtjes, schimmel en meeldauw. Zo blijf alles niet alleen koel, maar ook fris. In het deksel zit een LED lichtje wat automatisch aangaat wanneer het deksel opengaat, handig wanneer u 's nachts stiekem iets uit de koelbox wilt snacken. Als laatste is de draaghendel verstelbaar. Zo kunt u hem makkelijk dragen maar ook plat tegen de koelbox vouwen om hem vervolgens compact op te bergen.


Over Outwell ®

Outwell logo

Outwell is onderdeel van het Deense familie bedrijf Oase Outdoors, dé expert op het gebied van outdoorproducten. Innovatie, functionaliteit, kwaliteit en design staan hierbij voorop, en dat is ook bij de koelboxen en koeltassen te zien. Praktische ontwerpen, slimme details en trendy designs. Dankzij jarenlange ervaring kan Outwell aan elke behoefte van de klant voldoen. Met een Outwell product, kiest u voor een kwaliteitsproduct!

Specificaties
Meer informatie
SKU590175
Materiaal productKunststof met PU-isolatie
BrandOutwell
ModelECOlux 24L 12V/230V
KleurWit
Afmetingen (LxBxH)44 x 28 x 41 cm
Volume (liter)24 liter
MateriaalKunststof met PU-isolatie
Garantie2 jaar
Reviews