Tot 20 liter

De categorie koelboxen met een inhoud tot 20 liter, beschikt voornamelijk over koeltassen. Ideaal in gebruik en gemakkelijk op te bergen.

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Koeltassen: lekker praktisch

Een kleinere koeltas of koelbox is handig en praktisch in gebruik. Het neemt weinig ruimte in beslag dankzij het compacte formaat en zeker een koeltas is na gebruik weer gemakkelijk op te bergen. De koeltassen beschikken over stevige hengels. Verschillende koeltassen zijn erop gemaakt om aan de fiets te bevestigen, ideaal dus voor een fietsvakantie, of onderweg naar het strand. Zulke modellen zijn er ook voor aan de autostoel. Hierin zit ook meteen een tablethouder verwerkt. De kleinere modellen koelbox- en tas zijn van zichzelf al licht van gewicht. Dit voorkomt dat je, ook met een volle inhoud, nooit een zware koelbox- of tas hoeft te dragen. Dat is prettig, want vaak heb je je handen ook nog vol aan andere spullen.

Design van de koelboxen en koeltassen

Het design van de koelboxen in dit formaat is wat eenvoudig en compact. De koeltassen daarentegen hebben een moderne look. De tassen beschikken over handige ritsjes en opbergvakken. Aan het hengsel zit een verschuifbaar schouderelement, zodat de tas niet schuurt als deze op je schouder hangt.