Campingaz Icetime Plus Extreme koelbox 29L

Vandaag besteld, morgen in huis!
SKU
2000024967
€ 59,99

Neem deze koelbox mee op uitstapjes met de hele familie, of zelfs op korte kampeertrips. Met een inhoud van 29 liter passen er genoeg hapjes en drankjes in die dankzij de uitstekende isolatie tot 29 uur koel blijven!

Voordelen van deze koelbox:
- Eten en drinken blijft 29 uur koel
- Ruimte voor 6 rechtopstaande 1,5L flessen
- Antimicrobiële binnenlaag
- 90% meer isolatie dan de Icetime 30L

Direct leverbaar
Productinformatie

De Icetime Plus Extreme staat voor extreme isolatie. Met gebruik van de juiste koelelementen blijft de inhoud van uw koelbox maar liefst 29 uur koud. Een koelbox verliest de meeste koeling via het deksel en de bodem, en dit nieuwe model koelbox bevat juist daar meer isolatie. Hierdoor zijn de zijwanden dunner en is het koelvak zeer ruim. U kunt u dus met gemak een hele picknick inpakken. De binnenkant van de koelbox is bekleed met een antimicrobiële laag die uw eten beschermt tegen nare geurtjes, schimmel en meeldauw. Zo blijf alles niet alleen koel, maar ook fris.

Het ontwerp van de koelbox resulteert in optimaal gebruiksgemak. Wil uw blikje niet blijven staan in het gras of zand? Zet het in een van de handige bekerhouders in het deksel. Het deksel van de koelbox kan ver open en blijft vervolgens uit zichzelf open staan, waardoor het in- en uitladen van de koelbox snel en makkelijk gaat. De koelbox staat zeer stabiel en zal niet omvallen, zelfs wanneer deze leeg is en het deksel open staat. Doet u het deksel dicht dan klikt de vergrendeling vast, zodat hij vervolgens ook dicht blijft tijdens het vervoeren. Door zijn lichte gewicht en stevige draaghendel kunt u vanaf nu de koelbox overal mee naar toe nemen.


Over Campingaz ®

Campingaz Campingaz heeft fantastische producten voor de outdoor- en campingmarkt. Het bekendst zijn natuurlijk de gasflessen en barbecues. Campingaz maakt echter ook andere producten zoals luchtbedden, kampeerlampen én koelboxen. Al deze producten hebben één ding gemeen: kwalitatief zijn het toppers, zoals we mogen verwachten van Campingaz.

Specificaties
Meer informatie
SKU 2000024967
Materiaal product Kunststof met PU-isolatie
Merk Campingaz
Model Icetime Plus Extreme 29L
Kleur Blauw / wit / grijs
Afmetingen (LxBxH) 41 x 31 x 46 centimeter
Gewicht 2,7 kilogram
Volume (liter) 29 liter
Materiaal Kunststof met PU-isolatie
Garantie 2 jaar
Reviews