Coleman Performance Tricolor koelbox 28L

Vandaag besteld, morgen in huis!
SKU
3000004945
€ 59,95

Deze koelbox is de perfecte keus voor een kampeerweekend of een andere excursie in de buitenlucht. Door nieuwe technieken en de hoogste kwaliteit isolatiemateriaal is deze koelbox compact van formaat, maar met superieure koelkwaliteiten. U kunt uw eten en drinken tot 2 dagen lekker koud bewaren!

Voordelen van deze koelbox:
- Eten en drinken blijft 2 dagen koel
- Ruimte voor 38 blikjes (van 0,33L)
- Hoog genoeg voor rechtopstaande 1,5L flessen
- Handig scharnierdeksel met bekerhouders

Direct leverbaar
Productinformatie

De twee punten waar een koelbox normaal gesproken de meeste koeling verliest zijn de bodem en het deksel. De koelboxen uit de Performance serie zijn op deze twee punten extra geïsoleerd, hierdoor zijn dikke zijwanden niet meer nodig. Zo blijft de koelbox compact en handelbaar, zonder iets van de binnenruimte te verliezen.Het scharnierdeksel bevat twee bekerhouders, handig wanneer uw blikje frisdrank niet in het gras wil blijven staan. De stevige draaggreep zorgt ervoor dat u de koelbox comfortabel met u mee kunt dragen. De buitenkant is gemaakt van bestendig materiaal wat dagelijks gebruik aankan en zowel de buiten- als binnenkant hebben een glad oppervlak zodat de koelbox na gebruik eenvoudig te reinigen is.


Over Coleman ®

ColemanColeman staat gelijk aan vergaande, wereldwijde expertise op het gebied van outdoor verblijf en activiteiten. Het bedrijf ontstond meer dan 100 jaar geleden in het Amerikaanse Kansas met het produceren van zaklantaarns. Inmiddels is Coleman uitgegroeid tot 's werelds grootste fabrikant van outdoor producten, zoals tenten, zaklampen, slaapzakken, backpacks én koelboxen.

Specificaties
Meer informatie
SKU 3000004945
Materiaal product HDPE met PU-isolatie
Merk Coleman
Model 30QT Performance Tricolor
Kleur Blauw / wit / zwart
Buitenmaat L x B x H 45 x 34 x 39 cm
Binnenmaat L x B x H 39 x 26 x 31 cm
Gewicht 2,6 kg
Volume (liter) 28 liter
Materiaal HDPE met PU-isolatie
Garantie 2 jaar
Reviews