Vandaag besteld, morgen in huis!
SKU
3000002594
€ 39,95

Nooit meer een warme lunch of lauwe drankjes onderweg! In deze koelbox van Coleman blijft uw eten of drinken een complete dag koel, waardoor de koelbox uitermate geschikt is voor excursies in de buitenlucht of dagjes weg.

Voordelen van deze koelbox:
- Eten en drinken blijft een hele dag koel
- Ruimte voor 22 blikjes (van 0,33L)
- Compact formaat
- Handig scharnierdeksel

Op voorraad
Productinformatie

De koelbox is gemaakt van hoogwaardig isolatiemateriaal. Hierdoor blijft ijs een hele dag bevroren, bij een buitentemperatuur tot 32 graden. De lichtgewicht koelbox is gemaakt van stevig materiaal, wat tevens eenvoudig schoon te houden is. De grote handgreep zorgt voor een goede grip en maakt de koelbox makkelijk te dragen.

Het scharnierdeksel klikt vast bij het sluiten. Door deze vergrendeling weet u niet alleen dat het deksel goed dicht zit maar blijft het deksel tegelijkertijd ook goed afgesloten zitten. De scharnieren zijn gemaakt van duurzaam materiaal zodat zelfs bij frequent gebruik het deksel soepel open en dicht blijft gaan.


Over Coleman ®

ColemanColeman staat gelijk aan vergaande, wereldwijde expertise op het gebied van outdoor verblijf en activiteiten. Het bedrijf ontstond meer dan 100 jaar geleden in het Amerikaanse Kansas met het produceren van zaklantaarns. Inmiddels is Coleman uitgegroeid tot 's werelds grootste fabrikant van outdoor producten, zoals tenten, zaklampen, slaapzakken, backpacks én koelboxen.

Specificaties
Meer informatie
SKU 3000002594
Materiaal product HDPE met PU-isolatie
Merk Coleman
Model 16QT Excursion Cooler
Kleur Blauw / wit / grijs
Buitenmaat L x B x H 39 x 31 x 27 cm
Binnenmaat L x B x H 32 x 25 x 21 cm
Gewicht 2,5 kg
Volume (liter) 15 liter
Materiaal HDPE met PU-isolatie
Garantie 2 jaar
Reviews